Kepada anda yang inginkan lawatan yang lebih bermakna tanpa memerlukan masa yang panjang untuk merancang setiap lawatan anda di Seremban, anda boleh membeli pakej-pakej lawatan yang menarik daripada agensi pelancongan yang terdapat di daerah Seremban dengan harga berpatutan. Dengan menggunakan perkhidmatan agensi pelancongan ini lawatan anda lebih mudah dan bermakna kerana anda ditemani oleh Pemandu Pelancong yang mesra dan profesional. Berikut merupakan pakej-pakej yang anda boleh perolehi apabila melawat ke daerah Seremban :

Jom Teghojah Nismilan

jom terjah
jom terjah
jom terjah
Jom Terjah

Dalam perjalanan pelancongan anda, nikmati keunikan Bandar Seremban yang kaya dengan seni dan budaya tempatan. Jangan lupa singgah di Lorong Seni untuk sesi ‘OOTD’ atau sesi bergambar dengan penuh bergaya.

Lanjutkan petualangan anda ke Port Dickson, di mana pantai berpasir putih dan aktiviti air menanti anda. Teroka pantai yang indah, melawati muzium tentera bagi menambahkan lagi ilmu pengetahuan dan pengalaman sebagai pelancong yang berilmu pengetahuan.


Jangan lupakan Rembau yang penuh dengan sejarah dan warisan. Lawati Istana Raja Melewar untuk memahami sejarah tempatan dan seni bina tradisional yang unik serta menikmati keindahan dan kelestarian alam di sekitar Rembau


Sebarang pertanyaan, sila hubungi 06-6781721/012-2969357 untuk maklumat lanjut.


Seremban Trail

Seremban Trail

Menikmati keindhan Seremban sambil menyelusuri Warisan disekitarnya membawa anda kembali ke Zaman dahulu kala. Pakej yang disediakan akan memberi peluang kepada anda untuk memahami lebih dekat berkaitan perkembangan Bandar Seremban sehingga hari kini. Pelbagai tinggalan sejarah anda dapat lawati melalui pakej ini dengan ditemani oleh Pemandu Pelancong yang professional. Untuk maklumat lanjut boleh anda hubungi no di bawah:

Galeri Di Raja Tuanku Jaafar
Telefon : 06-7619102

 

RETREAT TO NATURE - WEEKEND GATEWAY

RETREAT TO NATURE - WEEKEND GATEWAY

 


HISTORICAL ARCHITECTURE

HISTORICAL ARCHITECTURE

 


 

M.I.C.E @ d'TEMPAT


HISTORICAL TRAIL

HISTORICAL TRAIL

 


BOOTCAMP AND SURVIVAL PROGRAM

BOOTCAMP AND SURVIVAL PROGRAM

camper van


 

Tarikh Kemaskini: